nagyon kis édes asztalkák vannak kb 20 cm magasak..tehát a bejáratnál a cipőt le kell venni... a földön törökülésben ülve az oda helyezett kis párnákra neki is állhatunk a kajának, tanácsos nem szoknyában jönni... ráadásul olyan történt velem az első időkben ami otthon még soha...leettem a vádlimat:)))
itt a kedvencem a számgipszán (nem tom hogyan kell írni)...kihoznak eléd húsikat, amiket ráraknak a sütővasra, ami az asztal közepén van..mellette még eléd hoznak rengeteg fajta zöldséget amiket még életemben nem láttam és persze olyanokat is amiket láttam:)és kihoznak mindenkinek 2 pálcikát egy nedves kis törölközőbe csavarva...ez a törölköző a kézmosás helyett van:)és pakolhatsz azt amit akarsz a vasra egy helyes kis pakoló szerszámmal nah meg pesze a pálcikáddal,amit ajánlatos jól használni, különben éhes maradsz:)amikor a húsi félig megsült felvágogod kissebb darabokra és hagyod, hagy süljön tovább..amikor már úgy néz ki hogy minden kész, akkor kezdődik a kaja:)
fogsz egy salátalevelet és belepakolsz húsit meg züldségeket nah meg szószókat aztán zsupsz be a szádba...igen jól gondolod, abből sokat kell enni, hogy igazán jól lakj, de talán ettől olyan vékonyak amkoreaiak, mert elfáradnak az elkészítésben és mire a kajálásra kerülne a sor lusták több falatkákat csinálni...
2008. október 11., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése